Mini Football

Κρύο, καιρός για ... Coca-Cola Cup!

Το πρώτο σαββατοκύριακο στην Πάτρα η βροχή έπεφτε ασταμάτητα, ενώ το δεύτερο ο καιρός κρύωσε...

Παρά τις καιρικές συνθήκες, όμως, το Coca-Cola Cup έκανε όλη την Πάτρα να παίζει μπάλα! Όσο έπεσε η θερμοκρασία, άλλο τόσο ανέβηκε ο συναγωνισμός και η μάχη των κυριακάτικων τελικών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Μόνο την Κυριακή, 45 ομάδες διεκδίκησαν με πάθος την πρόκριση για τους τελικούς της Αθήνας.

Αποτέλεσμα, ήταν να διεξαχθούν λίαν συναρπαστικοί αγώνες, οι περισσότεροι εκ των οποίων κρίθηκαν στα πέναλτι. Τριάντα από τα 42 ματς της τελικής φάσης της Κυριακής, αλλά και οι δυο από τους τρεις τελικούς, έβγαλαν το νικητή στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Νικητές και ηττημένοι τα έδωσαν όλα για τη μπάλα, σε ένα τουρνουά που ολοκληρώθηκε με χαμόγελα αλλά και την ικανοποίηση της συμμετοχής σε ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό φεστιβάλ, κάτι που μόνο το Coca-Cola Cup μπορεί να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τα αποτελέσματα των τελικών:
Κατηγορία 13-15 ετών
Ακράτητοι FC - Γιωτάδες 3-1 στα πέναλτι

Κατηγορία 16-17 ετών
Άρης 2014 - Κεφτέδες 7-6 στα πέναλτι

Κατηγορία 18-19 ετών
Κανονιέρηδες - Αναγέννηση 2-0

Όπως συμβαίνει σε κάθε τουρνουά του Coca-Cola Cup, η adidas βράβευσε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές των αγώνων με ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια. Στην Πάτρα ήταν οι:

Predator: Αριστείδης Κόκκορης
Nitrocharge: Στέλιος Μπεγκάς
11pro: Έλτον Χότζα
F50: Νεκτάριος Ανδριανός

Οι τρεις νικήτριες ομάδες προκρίθηκαν για τους τελικούς της Αθήνας (10-11 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ) όπου θα διεκδικήσουν και τα μεγάλα έπαθλα του φετινού Coca-Cola Cup: Το ταξίδι στη Ρώμη και μαθήματα μπάλας με Βραζιλιάνους προπονητές για την κατηγορία 18-19 ετών, μια αντίστοιχη εμπειρία σε ποδοσφαιρικό camp της Ελλάδας, για τους νικητές των άλλων δυο κατηγοριών.

Επιστροφή στην Αθήνα
Η πρωτοφανής επιτυχία του τουρνουά στις εγκαταστάσεις Rossoneri Fc στην Πάτρα, σε συνδυασμό με την μαζική συμμετοχή σε όλες τις πόλεις και αθλητικά κέντρα, έχουν κάνει το Coca-Cola Cup, κεντρικό θέμα συζήτησης σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια της χώρας.

Μέχρι τώρα υπολογίζεται ότι έχουν παίξει 5.000 έφηβοι κι ενώ βρισκόμαστε στα μέσα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το Coca-Cola Cup επιστρέφει για τα επόμενα δυο σαββατοκύριακα στην Αθήνα και θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις Batista Club (Λεωφόρος Δεκελείας 193, Αχαρναί) όπου επίσης προβλέπεται πολύ μεγάλη συμμετοχή και σπουδαίοι αγώνες.

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Coca-Cola (www.coca-cola.gr) αλλά και στην σελίδα του Coca-Cola Cup στο facebook (www.facebook.com/CocaColaCupGreece)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x