Επικαιρότητα

Ξάφρισαν tablet από Ι.Χ. σε βενζινάδικο στην Κατερίνη

Οι δράστες ήταν δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 28 και 25 χρόνων - Ο μικρότερος εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ

Βρήκαν ευκαιρία που ο ιδιοκτήτης ενός οχήματος είχε μπει στο γραφείο του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Κατερίνη για να πληρώσει και άρπαξαν από το ανοιχτό παράθυρο μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή! Οι δράστες ήταν δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 28 και 25 χρόνων που κατάφεραν προσωρινά να εξαφανιστούν.

Όμως, ο 25χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Πάνω του κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, αλλά το κλεμμένο tablet έχει ο 28χρονος συνεργός του που αναζητείται.

*** Σε ένα οικόπεδο σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία είχε τρυπώσει την περασμένη Πέμπτη ένας νεαρός και είχε «βουτήξει» διάφορα αντικείμενα απροσδιόριστης αξίας. Μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη, ξεκίνησε έρευνα από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που οδήγησε στα ίχνη του 23χρονου Έλληνα δράστη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x