Επικαιρότητα

Ξάφριζαν ναούς, σπίτια, επιχειρήσεις και οχήματα στο Ηράκλειο

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν οι δυο άνδρες, διαπιστώθηκε ότι είχαν διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές και δύο απόπειρες σε εκκλησία.

Φως στην δράση ενός «ντουέτου» Ελλήνων που διέπρατταν κλοπές τον τελευταίο μήνα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και του Δήμου Χερσονήσου, έριξε ο δειγματοληπτικός έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε δυο Έλληνες και το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, το οποίο αποδείχθηκε κλεμμένο.

Όπως προέκυψε, για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την περασμένη Κυριακή από την επιχείρηση μιας 34χρονης σε περιοχή της Χερσονήσου.

Στο εσωτερικό του και στην κατοχή των δυο δραστών ηλικίας 32 και 36 χρόνων, κατασχέθηκαν έξι κλειδιά Ι.Χ. αυτοκινήτων και μιας μοτοσικλέτας, ένα mp3 player με καλώδιο φόρτισης και ένα psp με τους δίσκους τους, κοσμήματα, μια κουκούλα full face, δυο κράνη μοτοσικλέτας, τρία ζευγάρια γάντια, τέσσερις φακοί, διάφορα εργαλεία, τρία κινητά, δυο φορτιστές, ένα μαχαίρι και πλήθος ρούχων!

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν οι δυο άνδρες, διαπιστώθηκε ότι είχαν διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές και δύο απόπειρες σε εκκλησία, σπίτια και επιχειρήσεις, ενώ είχαν διαρρήξει και ένα σταθμευμένο όχημα και είχαν κλέψει μια μοτοσικλέτα.

Μεταξύ των κλοπιμαίων, ήταν μετρητά, 35 κλειδιά αυτοκινήτων, ηλεκτρονικές συσκευές GPS, διάφορα αντικείμενα, ενδύματα και προσωπικά έγγραφα συνολικής αξίας άνω των 17.000 ευρώ.

Μέρος των κλοπιμαίων και το Ι.Χ. αυτοκίνητο βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια Ηρακλείου για να εξακριβωθεί αν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x