Ελλάδα

Ξανά Διηπειρωτικό με Ολυμπιακό!

Το Διηπειρωτικό Κύπελλο επιστρέφει μετά το 1996 και στις αρχές Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τίτλο σε δύο αγώνες με την Πινέιρος!

Ύστερα από 17 χρόνια, το Διηπειρωτικό Κύπελλο επιστρέφει! Και φυσικά θα έχει ελληνικό χρώμα! Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την πρωταθλήτρια Αμερικής, Πινέιρο σε δύο αγώνες που θα διεξαχθούν στις αρχές Οκτωβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 4 και 6 του μήνα.

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον νικητή να κατακτά το τίτλο του «υπερπρωταθλητή»! Η FIBA ανακοίνωσε την επιστροφή της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1996. Τότε που το είχε «σηκώσει» ο Παναθηναϊκός, λίγο καιρό μετά την πρώτη Ευρωλίγκα στο Παρίσι.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος σχολίασε: «Η παρουσία μας σε μία τόσο σημαντική στιγμή στο μπάσκετ είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει κάτι το ιστορικό τα δύο τελευταία χρόνια και τα παιχνίδια στη Βραζιλία είναι το επόμενο βήμα στην προσπάθεια που έχει γίνει. Η Ευρωλίγκα και η FIBA αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία. Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x