Super League 2

Ξανά κανονικά ο Μπρέσεβιτς

Κανονικά συμμετείχε ο Μπρέσεβιτς στο σημερινό πρόγραμμα της ΑΕΚ, η οποία δεν πρόκειται να δώσει το φιλικό με τον Πιερικό μετά τη σχετική ανακοίνωση του κ. Ανδριανού για την αναβολή όλων των αγώνων.

Μετά την ενημέρωση της ΕΠΟ ότι αναβάλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, ακόμα και τα φιλικά παιχνίδια, αναβάλλεται κατά συνέπεια και ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια της από 30/9/2014 απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού, αναβάλλεται η διεξαγωγή όλων των φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα 1-6/10/2014», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τη μακρά προετοιμασία τους εν όψει της απόφασης για την έναρξη της Football League, η οποία φημολογείται ότι θα ξεκινήσει στις 11 και 12 Οκτωβρίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο ο Ιβάν Μπρέσεβιτς ακολούθησε χωρίς πρόβλημα τη σημερινή προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια έκανε αποφόρτιση.

Από την πλευρά τους, οι Αρης Σοϊλέδης και Βασίλης Τσεβάς συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα τους.

Την Πέμπτη η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x