Stoiximan Super League

Ξανά «κουστουμάτος» ο Ολυμπιακός (video)

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με γνωστή εταιρεία ένδυσης για τρίτη σερί χρονιά, κυκλοφόρησε το backstage βίντεο της φωτογράφισης . Απολαύστε υπεύθυνα.

Από την στιγμή που αγωνίζεται στα «μεγάλα σαλόνια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός οφείλει να παρουσιάζεται αναλόγως και όχι μόνο αγωνιστικά…

Εχθές (18/9), οι «ερυθρόλευκοι» ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την εταιρεία ένδυσης «Brooks Brothers» για τρίτη σερί χρονιά και μια ημέρα αργότερα, το backstage βίντεο της… κουστουμάτης φωτογράφισης είδε το φως της δημοσιότητας.

Μπανιαρισμένοι, αρωματισμένοι, με φτιαγμένο μαλλί και περιποιημένο μούσι -όσοι έχουν- οι άσοι των Πειραιωτών ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του φωτογράφου και φάνηκαν να διασκεδάζουν ιδιαιτέρως τον ρόλο του… μοντέλου.

Από τους Έλληνες έως τους ξένους, τους μεγάλους έως τους νέους και μέχρι τον πάντοτε καλοντυμένο, Μίτσελ, η ομάδα του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία να κάνει ένα μικρό διάλλειμα από την ρουτίνα: προπονήσεων-αγώνων και αντίστροφα.



Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x