Gossip

Ξανά μαζί Ηλιάδη-Γκέντσογλου! (pic)

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισαν να κάνουν unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram

Τον τελευταίο μήνα η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου βλέπουν την σχέση τους να απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισαν να κάνουν unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής μετά το παραπάνω, έσπευσε να διαγράψει τις κοινές φωτογραφίες με την τραγουδίστρια από το προφίλ του, αφήνοντας μόνο μία. Μετά από αυτές τις κινήσεις, τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει οριστικά. Ωστόσο. με μια ανάρτηση της μέσω Insta Story, η Αγγελική Ηλιάδη προκάλεσε ερωτήματα. Πριν από μέρες δημοσίευσε φωτογραφία του Γκέντσογλου μαζί με το γιο τους και πάνω έβαλε μια καρδούλα.

Τότε, ξεκίνησαν και τα πρώτα σενάρια επανασύνδεσης. Ο ποδοσφαιριστής χθες, θέλησε να δώσει ένα τέλος στις φήμες (;) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία. Όπως όλα δείχνουν, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί καθώς πέρασαν την χθεσινή μέρα μαζί με το γιο τους. Ο Γκέντσογλου δημοσίευσε μέσω Insta Story μια selfie με την τραγουδίστρια. Στην συνέχεια αναρτούσαν stories από το ίδιο μέρος.



Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x