Betmasters

Ξανά με την Άστον Βίλα

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr την επικράτηση-πρόκριση των «Villans», στο ντέρμπι Κυπέλλου των West Midlands, απέναντι στη Γουέστ Μπρομ.

Αυτό που προέχει για την ομάδα του Τιμ Σέργουντ είναι η παραμονή στην Πρέμιερσιπ. Το 2-1 στο ματς μίσους που θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ, κόντρα στην Άλμπιον, ήταν ένα βήμα σωτηρίας για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν μπόλικο δρόμο ακόμη για ν΄ αποφύγουν την καταστροφή της Τσάμπιονσιπ. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πώς το Κύπελλο Αγγλίας στην προημιτελική του φάση είναι αγγαρεία γι΄ αυτούς.

Είναι τέτοια η αντιπαλότητα με τη WBA και τόση η δίψα της Άστον Βίλα για επιτυχίες, που η αναμέτρηση των «8» του FA Cup δεν γίνεται να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Άλλωστε η απόδοση των νικητών στο μεσοβδόμαδο ματς δείχνει πώς από τη Βίλα λείπει η ψυχολογία, ούτε το ρόστερ, ούτε η ομάδα. Κάλλιστα το σκορ θα μπορούσε να είναι 4-1 ή 5-1 εναντίον της ομάδας του Τόνι Πιούλις, η οποία ναι μεν έχασε στο 90φεύγα με πέναλτι μα «έφαγε» ένα κάρο τελικές και θα μπορούσε να χάνει από το 45λεπτο.

Ειδικά να δινόταν το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο γκολκίπερ Φόστερ στο πρώτο μέρος και η κόκκινη κάρτα στη συνέχεια της παράβασης θα… μάζευαν πολλά οι φιλοξενούμενοι. Πέραν της εικόνας του αγώνα, κρατάμε επίσης το πάθος του Σέργουντ και των παικτών του. Σίδερα δάγκωναν… Αν μπορεί να χάσει ομάδα του Πιούλις μέσα σε λίγες ημέρες από τον ίδιο αντίπαλο, εκτός κι αν αυτός είναι η Τσέλσι πχ; Σαφώς και μπορεί απ΄ αυτήν τη Βίλα.

Λείπει ο σκληρός Χάτον, όμως είναι μάχιμος ο Φλάαρ στα μετόπισθεν. Θα έχουν αλλαγές οι ενδεκάδες, μα δύσκολα θα ξεκουράσει περισσότερους από δύο-τρεις παίκτες ο Σέργουντ. Ομοίως και ο Πιούλις, βέβαια. Τα παιχνίδια των δύο ομάδων, όπως γράψαμε και μεσοβδόμαδα, κρίνονται πάντα στο γκολ από τη σεζόν 1992/1993. Οριακό το περιμένουμε κι αυτό, με την Άστον Βίλα δικαιολογημένο φαβορί.

Δεύτερη επιλογή είναι ο «άσος» της Σάλκε, απέναντι στη Χόφενχαϊμ, που τον συναντάμε ξανά σε απόδοση κοντά στο 2,00. Την τελευταία φορά που οι «βασιλικοί μπλε» αγωνίστηκαν στο Γκενζελκίρχεν επιλέξαμε την κόντρα και ήρθε η δικαίωση με το τέρμα ισοφάρισης, σε 1-1, του Πρεντλ της Βόλφσμπουργκ στα χασομέρια! Είναι ομάδα που μπορούμε να την ψυχολογήσουμε η Σάλκε, η οποία στην προκειμένη περίπτωση δεν αντιμετωπίζει κάποιο «θηρίο» εκτός πεδίου της.

Το πρόγραμμα των φιλοξενούμενων των Φλεβάρη ήταν βατό, γι΄ αυτό και διορθώθηκε η κακή εκκίνηση μετά τη χειμερινή διακοπή. Με δύο νίκες σε έντεκα ματς Μπουντεσλίγκας, ως φιλοξενούμενη, δύσκολα θα μπορέσει ν΄ απειλήσει τους γηπεδούχους του Ντι Ματέο που μετά από ένα κακό διάστημα χρειάζονται το «τρίποντο». Οι απουσίες είναι ξανά ένα θέμα για τη Σάλκε, η οποία είναι δομημένη, όμως, αυτούς τους αγώνες να τα κερδίζει ακόμη και με το γνώριμο 1-0. «Άσος».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
182. ΣΑΛΚΕ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: 1 (1,95)
264. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 1 (2,35)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x