Γενικά

Ξανά πρόεδρος στην ΕΟΕ ο Καπράλος!

Με ψήφους 14-0 ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη στη θέση του προέδρου της ΕΟΕ.

Η διαδικασία των εκλογών στην ΕΟΕ πέρασε από 40 κύματα τη Δευτέρα, αλλά, τελικά, πραγματοποιήθηκε με τους παρόντες και έβγαλε ως πρόεδρο και πάλι τον Σπύρο Καπράλο.

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι οι εκλογές ήταν στο αέρα, αφού όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, ο Ισίδωρος Κούβελος, που ήταν ο δεύτερος υποψήφιος, εισήχθη στο Ωνάσειο με πόνους στο στήθος.

Ο Λάμπης Νικολάου, που είχε οριστεί από την ΔΟΕ προεδρεύων της επιτροπής, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναβάλλει τις εκλογές, όμως η πλευρά Καπράλου συγκάλεσε την ολομέλεια και με πλειοψηφία εξέλεξαν νέο προεδρεύοντα τον κ. Κανελλάκη, που ξεκίνησε τη διαδικασία.

Η πλευρά του Ισίδωρου Κούβελου έχει κάνει σαφές ότι δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία, ενώ κατά την αποχώρησή του ο Λάμπης Νικολάου τόνισε ότι έχει ενημερώσει τη ΔΟΕ ότι δεν θα γίνουν εκλογές.

Εκλογές, όμως, έγιναν και έβγαλαν αποτέλεσμα 14-0 υπέρ του Σπύρου Καπράλου.

Τις τελευταίες ώρες το ρεπορτάζ έλεγε ότι οι ψήφοι ήταν στο 14-13 υπέρ Καπράλου, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τον αριθμό των μελών που ψήφισαν, τελικά, υπέρ του.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Καπράλος είχε τη στήριξη της Κυβέρνησης και του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ ο κ. Κούβελος του κουμπάρου του Βαγγέλη Μαρινάκη και της Νέας Δημοκρατιας.

Πρώτος αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Παύλος Κανελάκης, πρόεδρος της ομοσπονδίας της σκοποβολής με 14-0 ψήφους. Β' αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Θανάσης Κατσόρας (χιονοδρομία), γενικός γραμματέας ο Μανώλης Κολιμπάδης (πινγκ πονγκ) και ταμίας ο Αντώνης Νικολόπουλος (κανόε καγιάκ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x