NBA

Ξανά τραυματίας ο Γουέιντ

Απών από τα προσεχή παιχνίδια των Μαϊάμι Χιτ μέχρι το All Star Game θα είναι ο Ντουέιν Γουέιντ, καθώς τραυματίστηκε στο τένοντα στο δεξί του γόνατο στο ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους θα μείνει για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες ο Ντουέιν Γουέιντ. Ο 33χρονος γκαρντ των Μαιάμι Χιτ υπέστη ρήξη στον τένοντα στο δεξί του γόνατο στον προχθεσινό (27/1) αγώνα απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς και θα λείψει από τα παιχνίδια της ομάδας του μέχρι το All Star Game.

Η συμμετοχή του σε αυτόν τον αγώνα (15/2) ανάμεσα στους σπουδαιότερους άσους του ΝΒΑ θα κριθεί από την πορεία της αποθεραπείας του, αν φυσικά έχει ψηφιστεί νωρίτερα από τους προπονητές για να συμμετάσχει.

Με τραυματισμό στο ίδιο σημείο έχει χάσει δυο ματς των Χιτ φέτος ξανά, ενώ είχε λείψει από άλλα επτά με ρήξη στον τένοντα στο αριστερό γόνατο του.

Την "κακοδαιμονία" που έχει πλήξει τη φετινή σεζόν τους Μαϊάμι Χιτ, καθώς ο καθένας από τους βασικούς παίκτες του Έρικ Σπόλστρα έχει παρουσιάσει κάποιο τραυματισμό, σχολίασε ο ίδιος ο Γουέιντ. «Θα απουσιάσω για κάποιο διάστημα. Δεν είναι ιδεατή κατάσταση για κανέναν από μας. Οι οπαδοί μας είναι πολύ στεναχωρημένοι, αλλά πιο πολύ είμαστε εμείς».

«Πραγματικά, είναι εκνευριστικό μερικές φορές, αλλά τι να κάνεις; Δεν είχαμε ποτέ ολόκληρη την ομάδα. Θα ήθελα να παίξουμε όλοι μαζί, έστω για ένα παιχνίδι», συμπλήρωσε ο έτερος σταρ της ομάδας, Κρις Μπος.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x