Γενικά

Ξανά «χρυσός» ο Στεφανουδάκης

Μετά το χρυσό μετάλλιο στη σφαίρα, ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατέκτησε την πρώτη θέση και στον ακοντισμό του ένατου διεθνούς μίτινγκ στίβου «Fazza» που φιλοξενείται στο Ντουμπάι.

Ο αθλητής από τη Μεσαρά είχε καλύτερη βολή στα 28.76, σχεδόν πέντε μέτρα περισσότερα από το δεύτερο Ελβίν Αστάροφ (23.56).

Μετά τα 200 μέτρα, ο Γιάννης Πρώτος κατέλαβε την τέταρτη θέση και στα 100 μέτρα της κατηγορίας Τ12. Ο «χάλκινος» Παραολυμπιονίκης του Πεκίνου κάλυψε την απόσταση σε 11.73 με αντίθετο άνεμο -1, επίδοση που του χάρισε την τρίτη θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά και την τέταρτη στη γενική κατάταξη.

Στα ημιτελικά των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ευρωπαϊκή ζώνη) τένις με αμαξίδιο της Βιλαμούρα προκρίθηκαν οι ελληνικές ρακέτες. Στο δεύτερο και τελευταίο ματς του ομίλου, η ομάδα του Γιώργου Κόντου επικράτησε 2-0 του Ισραήλ, ενώ το τρίτο ματς διεκόπη λόγω βροχής, πριν την ολοκλήρωση του πρώτου σετ.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης νίκησε 6/4, 6/4 τον Στόκολ, ενώ ο Στέφανος Διαμαντής επικράτησε 4/6, 6/2, 6/0 του Μπερντίτσκβι. Στο διπλό, οι Διαμαντής/Μίνως Σταμάτης ήταν μπροστά στο σκορ 5/2 στο πρώτο σετ πριν ο αγώνας διακοπεί υποχρεωτικά, λόγω βροχής.

Την Παρασκευή, στο ματς που δίνει την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης, η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Πολωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x