Επικαιρότητα

Ξάνθη: Έκλεψαν το αυτοκίνητο επιχείρησης και το κατέστρεψαν

Οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν σχεδόν κατεστραμμένο το κλεμμένο όχημα, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του αφού πρώτα ερευνήθηκε για δακτυλικά αποτυπώματα.

«Βίδες» έκαναν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που άρπαξαν τα ξημερώματα του Σαββάτου από το προαύλιο μιας επιχείρησης σε επαρχιακή οδό της Ξάνθης, δυο νεαροί Έλληνες οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν αμέσως καθώς είχαν απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν σχεδόν κατεστραμμένο το κλεμμένο όχημα, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του αφού πρώτα ερευνήθηκε για δακτυλικά αποτυπώματα. Από αυτά εξακριβώθηκε ότι το είχαν κλέψει οι δυο σεσημασμένοι ηλικίας 22 και 20 χρόνων και ο πρώτος, που συνελήφθη σε ένα χωριό της περιοχής, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τον 20χρονο ο οποίος δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου.

*** Διαλυμένο βρήκε το αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της στο Βαρθολομιό Ηλείας μια 31χρονη γυναίκα! Κατά την διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι είχαν σπάσει το μπροστινό και το πίσω παρμπρίζ καθώς και το τζάμι της πόρτας του οδηγού, προκαλώντας ζημιές ύψους 500 ευρώ. Η τοπική Ασφάλεια αναζητά τους δράστες σε άτομα από το περιβάλλον της νεαρής που είχαν προσωπικές διαφορές μαζί της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x