WRC

Και τώρα... πιάστε τον Λεμπ!

Με προβάδισμα σχεδόν 40 δευτερολέπτων έκλεισε ο Σεμπαστιάν Λεμπ την τρίτη μέρα στο Ράλι Αργεντινής και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Έτοιμος να πανηγυρίσει την όγδοη νίκη του στο Ράλι Αργεντινής δείχνει ο Σεμπαστιάν Λεμπ. Ο οδηγός της Citroen έκλεισε την τρίτη μέρα με προβάδισμα 39,8’’ δευτερολέπτων από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Σεμπαστιάν Οζιέ, ο οποίος αφού είχε επικρατήσει στην έκτη ειδική και μέχρι τότε είχε την πρωτοπορία, μετά από ένα λάθος στην έβδομη ειδική διαδρομή, όταν βγήκε εκτός δρόμου, το απόγευμα στην όγδοη είχε την ατυχία να πάθει κλατάρισμα.

Έτσι έμεινε πολύ πίσω με το Vοlkswagen του δίνοντας τη δυνατότητα στον παγκόσμιο πρωταθλητή-που κέρδισε τις δύο από τις πέντε ειδικές της μέρας-να θέσει τις βάσεις για τη δεύτερη φετινή του νίκη, στον τρίτο από τους μόλις τέσσερις αγώνες που αποφάσισε να τρέξει φέτος.

Μεγάλη μάχη, πάντως, γίνεται για την τρίτη θέση μεταξύ του Εβγκένι Νόβικοφ και του Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα (που επικράτησε στη σούπερ ειδική με την οποία ολοκληρώθηκε η μέρα), ενώ ο Μίκο Χιρβόνεν μετά το κλατάρισμα και τα ηλεκτρονικά προβλήματα που αντιμετώπισε έμεινε έκτος.

Το πέμπτο Ράλι της φετινής σεζόν στο WRC ολοκληρώνεται με τέσσερις ειδικές διαδρομές το Μεγάλο Σάββατο.

Αναλυτικά η κατάταξη μετά την τρίτη μέρα:

1. Σεμπαστιάν Λεμπ Citroen 3:32:15,9
2. Σεμπαστιάν Οζιέ Volkswagen +39,8’’
3. Εβγκένι Νόβικοφ M-Sport Ford + 2:43,3
4. Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα Volkswagen + 2:51,5
5. Τιερί Νουβίλ M-Sport Ford + 3:32:5
6. Μίκο Χιρβόνεν Citroen + 6:43,3
7. Μαντς Όστμπεργκ M-Sport Ford + 10:40,6
8. Μάρτιν Πρόκοπ Czech Ford + 12:13,9
9. Αντρέας Μίκελσεν Volkswagen + 12:45,6
10. Ντάνι Σόρντο Citroen + 13:04,1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x