Ισπανία

Ξεκάθαρο «όχι» από Βαλβέρδε!

Κατηγορηματικός ήταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

Συχνά-πυκνά το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε «παίζει» δυνατά για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ειδικά φέτος που οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως θα τελειώσουν τη χρονιά δίχως τίτλο, τα σενάρια για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Βαλβέρδε δεν φαίνεται να… συγκινείται και συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως τεχνικός της Μπιλμπάο, αρνούμενος κατηγορηματικά πως ετοιμάζεται να αλλάξει στρατόπεδο.

«Μου κάνετε αυτή την ερώτηση ψυχρά χωρίς αναισθησία (σ.σ γελώντας). Όχι, ξεκάθαρο όχι. Η απάντηση είναι όχι» τόνισε ο Βαλβέρδε, ο οποίος στη συνέχεια υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι για την κριτική που δέχεται.

«Ζητούν από τον παίκτη να βγάλει σε κάθε παιχνίδι λαγό από το καπέλο ενώ είναι αυτός που τον μαρκάρουν όλοι. Η Μπαρτσελόνα κρίνεται από αυτά που έχει βιώσει και μάλιστα τα έχει κάνει πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η οποιαδήποτε σύγκριση πληγώνει. Είχε συνηθίσει να κερδίζει τίτλους και δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό τελειώνει κάποια στιγμή.Είναι απλό να αποδεχτείς τη νίκη, όχι όμως και την ήττα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x