Mini Football

Ξεκινά η προετοιμασία!

Το βλέμμα των ανθρώπων της ελληνικής ομάδας minifootball στρέφεται στην προετοιμασία για το EMF EURO της Ουγγαρίας (21-28 Αυγούστου).

Το Πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα Φοιτητών και Σπουδαστών, Total UNI-League έφτασε στο τέλος του και τα βλέμματα πλέον όλων στρέφονται στην προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας minifootball ενόψει του EMF EURO της Ουγγαρίας (21-28 Αυγούστου).

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Ομάδα ανακοίνωσε την αλλαγή του σχεδιασμού της με σκοπό την αποτελεσματικότερη αξιολόγηση των παιχτών της. Έτσι, επαναπροσαρμόστηκε το στάδιο προεπιλογής και καλούνται πλέον 17 παίχτες για ολόκληρο το Α' στάδιο προετοιμασίας το διάστημα 19-29 Ιουνίου.

Από τους 17 παίχτες, στο τέλος του Α' σταδίου προετοιμασίας θα παραμείνουν 12 παίχτες οι οποίοι θα προχωρήσουν στο Β' στάδιο και την Τελική Φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

H UMBRO ντύνει την Ελληνική Ομάδα και συνδέει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι και το 2016 αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πως κινείται μεθοδικά στο χώρο της.

Οι 17 παίχτες που επιλέχθηκαν από τον προπονητή Αποστόλη Γκαιφύλλια και τον τεχνικό δ/ντή Σταμάτη Αργύρη είναι με αλφαβητική σειρά οι εξής:

1. Βασαΐτης Νίκος (ΘΕΣ - Συκιές FC)
2. Γκιάλης Μίμης (ΘΕΣ - Συκιές FC)
3. Γκιάτης Βαγγέλης (ΑΘΗ - Αδίστακτοι)
4. Καραβίδας Δημήτρης (ΑΘΗ - Κωστάκηδες)
5. Κεφάκης Μιχάλης (ΡΕΘ - Align)
6. Κωνστάνταγας Γιώργος (ΘΕΣ - Rossoneri)
7. Λευκαρίτης Χρύσανθος (ΘΕΣ - Ζήδρος FC)
8. Μάντης Ανδρέας (ΑΘΗ - El Pozo Murcia)
9. Μπατής Αλέξανδρος (ΑΘΗ - Αδίστακτοι)
10. Μπιρμπίλης Δημήτρης (ΑΘΗ - Κωστάκηδες)
11. Ντούμος Χρήστος (ΑΘΗ - Amigos)
12. Ντρένοβα Ανδρέας (ΑΘΗ - Amigos)
13. Ξανθος Πασχάλης (ΛΟΝ - Indivinduals) / GK
14. Ταραμάς Ραφαήλ (ΘΕΣ - Rossoneri)
15. Τζανέτος Σάκης (ΑΘΗ - Κωστάκηδες)
16. Φραγκιαδάκης Γιώργος (ΗΡΑ - Μπαρτσελιώμα)
17. Χατζημηνάς Γιώργος (ΗΡΑ - Ajax Κρήτης) / GK

To iyouth υποστηρίζει την Ελληνική Ομάδα, την ταξιδεύει στην Ευρώπη από άκρη σε άκρη και να συνδέει το όνομά του μαζί της, ως το πλέον νεανικό και πρωτοπόρο ταξιδιωτικό γραφείο.

Η EMF είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball η οποία καλύπτει το άθλημα πανευρωπαϊκά και μετρά περισσότερους από 1.000.000 παίχτες στην γηραιά ήπειρο και κορύφωσή της αποτελεί το EMF EURO που μεταδίδεται ζωντανά στην Ελλάδα από τα κανάλια novasports (miniEURO μέχρι πρότινος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x