Επικαιρότητα

Ξεκινά ο σχεδιασμός της Fraport για το αεροδρόμιο Σαντορίνης

Το νησί που χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο του κόσμου από διεθνή περιοδικά, το νησί που σφύζει από τουρισμό και έχει το χειμώνα 99 ξενοδοχεία ανοικτά, η Σαντορίνη διαθέτει υποτυπώδες αεροδρόμιο.

Οι υπηρεσίες του αεροδρομίου είναι επιεικώς απαράδεκτες, με μικρό χώρο αναχωρήσεων – αφίξεων, άθλιες τουαλέτες, ταλαιπωρία στο chesk-in. Κι όμως, παρά αυτή τη κάκιστη εικόνα, η Σαντορίνη κάθε χρόνο δέχεται περισσότερους τουρίστες, οι οποίοι, ωστόσο, επισημαίνουν αυτή τη χτυπητή αδυναμία.

Το δημόσιο δεν έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια όπως έπρεπε τη δουλειά του και δεν αποτελεί δικαιολογία ότι οι κυβερνήσεις επίτηδες το απαξίωσαν ώστε να δοθεί σε ιδιώτες. Το δημόσιο, όπως έχει αποδειχθεί, δεν είναι καλός μάνατζερ. Ας ελπίσουμε καλός μάνατζερ να φανεί η κοινοπραξία FRAPORT AG - SLENTEL Ltd, της γερμανικής εταιρείας που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και ο Ελληνας εταίρος της, ο όμιλος Κοπελούζου. Η κοινοπραξία πήρε από τον πρόσφατο διαγωνισμό (η μόνη που κατέθεσε προσφορά), το «πακέτο» της αναβάθμισης και διαχείρισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας μας...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x