Γενικά

Ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Αύριο αρχίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που θα διεξαχθεί στη Βρετάνη και θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου.

Ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, και στο οποίο θα λάβουν μέρος 848 αθλητές από 41 χώρες. Σε αυτό, θα συμμετάσχουν όχι μόνο νεαρές ηλικίες αλλά και μεγάλα ονόματα που έχουν διακριθεί σε πολλές διοργανώσεις. Ανάμεσα τους, θα δώσουν το «παρών» τρεις πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές και ένας ο οποίος βρίσκεται εν ενεργεία, οι Πίτερ Σάγκαν, Ρουί Κόστα, Μίχαλ Κιατκόφσκι και ο Φιλίπ Ζιλμπέρτ, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην αντοχή. Στην συγκεκριμένη διοργάνωση, θα αγωνιστεί επίσης και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, Σάμουελ Σάντσεθ.

Όσον αφορά την ελληνική αποστολή, ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης θα λάβει μέρος στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ παράλληλα θα έχουμε και την συμμετοχή του Στέλιου Φαραντάκη, του Μιχάλη Μαυρικάκη και του Γιώργου Σταυρακάκη.

Ενδιαφέρον όμως θα έχουν και τα αγωνίσματα των γυναικών, καθώς σε αυτά θα αγωνιστούν οι 3 αθλήτριες, Άννα Βαν Ντερ Μπρέγκεν, Έμμα Γιόχανσον και Ελίζα Λόνγκο Μποργκίνι, οι οποίες είχαν τερματίσει πρώτες στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Το πρόγραμμα για τους Έλληνες αθλητές μας:

Τετάρτη 14/9
13:30 Σταυρακάκης στην ατομική χρονομέτρηση εφήβων

Πέμπτη 15/9
15:00 Τζωρτζάκης στην ατομική χρονομέτρηση ανδρών

Παρασκευή 16/9
15:00 Σταυρακάκης στην αντοχή εφήβων

Σάββατο 17/9
09:45 Φαραντάκης στην αντοχή Κ23
09:45 Μαυρικάκης στην αντοχή Κ23

Κυριακή 18/9
11:50 Τζωρτζάκης στην αντοχή ανδρών

Επιμέλεια: Αργυρώ Φλώκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x