Βόλεϊ

Ξεκίνημα για Κηφισιά

Η Τετάρτη ήταν η μέρα που διεξήχθη η πρώτη προπόνηση του ΑΟ Κηφισιάς για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι αθλητές της ομάδας των βορείων προαστίων συγκεντρώθηκαν στο Ζηρίνειο υπό τον Κώστα Αρσενιάδη και έδειξαν έτοιμοι για τις προκλήσεις που τους περιμένουν σε Α1 βόλεϊ και Κύπελλο Ελλάδος.

Το «παρών» έδωσαν οι: Πέτρος Κυπριανός, Κώστας Ταμπουρατζής, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Ίωνας Χατζηπροδρόμου, Γιώργος Κάπελλας, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Άλβι Σούρδι, Γιάννης Μάρκου, Νίκος Σπανός, Γιάννης Κόντος και Βαγγέλης Σπύρου.

Απόντες ήταν οι Δημήτρης Νικολάκης, Ζόραν Γιοβάνοβιτς και Νίκος Παπαγγελόπουλος. Ο Μάριο Φερέρα έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του συλλόγου και αναμένεται στην Ελλάδα σε μερικές ημέρες.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο νεαρός πασαδόρος Νίκος Γαβριήλ, που έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Εφήβων και Παίδων.

Ο Κώστας Αρσενιάδης τόνισε πως: «Η διοίκηση ήταν άψογη αυτά τα χρόνια και δεν χρωστάει σε κανέναν, για αυτό και δεν έχουμε σπουδαία οικονομικά προβλήματα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους. Πρώτα πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Δεν πρέπει να μας παραπλανεί η περυσινή πορεία μας και η τρίτη θέση, αν και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Δε νομίζω ότι θα φτάσουμε στους τρεις ή τέσσερις ξένους, αλλά θα αρκεστούμε στους δύο. Με τον Φερέρα υπάρχει προφορική συμφωνία και τον περιμένουμε στην Ελλάδα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x