Δραστηριότητες

Ξεκίνησαν οι πτήσεις Θεσσαλονίκη – Άμστερνταμ με Transavia

Η transavia.com, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία και μέλος του ομίλου Air France-KLM, ξεκίνησε στις 17 Απριλίου τις πτήσεις Θεσσαλονίκη - Αμστερνταμ.

Η πτήση θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε: Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Η πρώτη πτήση καλωσορίστηκε θερμά κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

«Με το άνοιγμα αυτού του δρομολογίου στο Άμστερνταμ, η transavia.com προσθέτει τον δέκατο έκτο ελληνικό προορισμό στο πρόγραμμα των πτήσεών της. Το άνοιγμα του δρομολογίου Θεσσαλονίκης - Άμστερνταμ συνιστά μέρος μιας συνολικότερης στρατηγικής για την ενίσχυση της παρουσίας μας στην Ελλάδα, αλλά και την άμεση προσβασιμότητα της Ολλανδίας από τη Θεσσαλονίκη από μόλις 70 ευρώ. Η Θεσσαλονίκη είναι το κέντρο μιας δυναμικής περιοχής άντλησης ταξιδιωτών προς την Ολλανδία, και συγκεκριμένα το Άμστερνταμ, και επίσης η δεύτερη πιο μοντέρνα πόλη, σύμφωνα με το Lonely Planet 2013. Επιπλέον, η Θεσσαλονίκη είναι μια σημαντική πύλη σε μια αδιάλειπτη ιστορία 3.000 χρόνων, καθώς διατηρεί κειμήλια του Ρωμαϊκού, Βυζαντινού και Οθωμανικού της παρελθόντος», δήλωσε ο Hester Bruijninckx, διευθυντής πωλήσεων της transavia.com.

Χάρη σε αυτή τη νέα απευθείας σύνδεση θα είναι πιο εύκολο για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής να ανακαλύψουν τα αξιοθέατα του Άμστερνταμ. Παράλληλα οι Ολλανδοί, ταξιδεύοντας στη Θεσσαλονίκη, θα ανακαλύψουν μια από τις πιο μαγευτικές περιοχές της Ελλάδας, με όμορφες παραλίες και ακτές, εξαιρετική κουζίνα και εκπληκτικά ιστορικά μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x