Ξεκίνησαν τα βάσανα για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ

Οι περυσινές νταμπλούχες στο γυναικείο χάντμπολ αθλήτριες του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα, με τον έφορο του τμήματος, Δημήτρη Χασεκίδη, να εύχεται «υγεία και τίτλους» και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου να αναλύουν τη φιλοσοφία τους για τη νέα σεζόν.

«Να ευχηθώ να έχουμε μία χρονιά, γεμάτη υγεία, πάνω απ’ όλα, που είναι το σημαντικότερο. Στην περίοδο που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Η ομάδα, μετά την περυσινή χρονιά και την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων, στοχεύει και πάλι στην κορυφή, ενώ στην Ευρώπη θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Αυτά, όμως, για να συμβούν θέλουν σκληρή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης.

«Ξεκινάμε επίσημα την προετοιμασία μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους, οι οποίοι είναι η κατάκτηση του νταμπλ και μία καλή πορεία στην Ευρώπη, σε έναν πολύ δύσκολο θεσμό, όπως είναι το EHF European Cup. Σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται, φυσικά σύμμαχος είναι ο πρόεδρος, Θανάση Κατσαρής, ο κεντρικός χορηγός μας, Αντώνης Τσαλόπουλος, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης, είναι ευεργέτης μας, αφού είναι γνωστή η αγάπη του για το γυναικείο χάντμπολ.

Στόχος μας τη νέα χρονιά είναι να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να παρουσιάσουμε ακόμα πιο "ελκυστικό" χάντμπολ», τόνισε ο κ. Χασεκίδης στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Από την πλευρά της, η αρχηγός Μαρία Νίκολιτς, ευχήθηκε «μία χρονιά δίχως τραυματισμούς, διότι την χρονιά που πέρασε είχαμε τρεις σοβαρούς τραυματισμούς. Ως αρχηγός, θα είμαι διπλά στις παίκτριες σε ότι ζητήσουν και θα τις βοηθήσω, ώστε να μην έχουν κανένα παράπονο.

Στόχος μας φέτος είναι να παραμείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα και να βάλουμε τα δυνατά μας στο EHF Cup. Εκεί, όπου αντιμετωπίζουμε μία έμπειρη ομάδα με ευρωπαϊκές παραστάσεις, ωστόσο έχουμε όλα τα φόντα να την αντιμετωπίσουμε στα ίσια και να προκριθούμε».

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.