Γενικά

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα Πανελλήνια άρσης βαρών

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων άρσης βαρών έχει ξεκινήσει.

Στα Πρωταθλήματα, που θα διεξαχθούν στον Πολύγυρο, 8-10 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες της άρσης βαρών και θα προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την πολύτιμη συνεισφορά της Ελληνικός Χρυσός ΑΕ και αναμένεται να προσελκύσουν πολλούς υποστηρικτές του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή.

Οι προπονητές και οι αθλητές, άλλωστε, περιμένουν με μεγάλη αγωνία τις διοργανώσεις, καθώς το περυσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχε «κλέψει» τις εντυπώσεις. Ο Δήμος Πολυγύρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει έμπρακτα την ΕΟΑΒ τόσο με τη φιλοξενία του Πρωταθλήματος, όσο και με τη «θέρμη» που έχει αγκαλιάσει την όλη διοργάνωση και τους συμμετέχοντες.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου και το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλο. Την προηγούμενη της έναρξης των αγώνων, η ΕΟΑΒ θα πραγματοποιήσει δράση για τους μαθητές των Γυμνασίων του Πολυγύρου με εκμάθηση της Ολυμπιακής άρσης βαρών και του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x