Mini Football

Ξεκίνησε η δράση!

Το 16o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών UNI-League άρχισε και επίσημα τους αγώνες του!

Το 16o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών UNI-League άρχισε και επίσημα τους αγώνες του! Με τις ματσάρες να λαμβάνουν χώρα από την Κρήτη μέχρι και την Θεσσαλονίκη, οι συμμετέχοντες υπόσχονται να απολαύσουν τη συμμετοχή, αλλά και να προσφέρουν υψηλό θέαμα.

Η δράση όμως έχει και ψηφιακή καταγραφή: Κατέβασε το futbalitoapp, δες αποτελέσματα φωτογραφίες και συνθέσεις και μείνε ενήμερος για την αγαπημένη σου ομάδα!

To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το SOS για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του UNI-League.

H UMBRO συνεχίζει την θεαματική της παρουσία στην Ελλάδα με την υποστήριξή της στο UNI-League! H αγγλική εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από εδώ.

Ας μην ξεχνάμε ότι και φέτος, η πρωταθλήτρια ομάδα αλλά και αυτές των τελικών θα μπορούν να συμμετάσχουν στο ChampionsLeague του minifootball, το οποίο διεξάγεται στην Σλοβενία! Επίσης, οι πρωταθλητές συγκροτούν τον κορμό της Ελληνικής ομάδας minifootball, η οποία θα λάβει μέρος στο EMF EUROτης Τσεχίας! Όπως καταλαβαίνει πλέον κανείς, το κίνητρο είναι υψηλότατο!

Με το ξυραφάκι Xtreme 3 Sensitive η Wilkinson, χορηγός της διοργάνωσης, χαρίζει την πιο λεία και απαλή επιδερμίδα στον φοιτητή, για να μη μπορεί τίποτα να του πάει κόντρα! Το Xtreme 3 Sensitive με 3 εύκαμπτες λεπίδες, είναι ο καλύτερος σύμμαχός για την κορυφή! #FreeYourSkin #FreeYourPassion #FreeYourGoal

Η ΑΝΕΚ LINES, η κορυφαία ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρία ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης στην Αθήνα κάθε χρόνο και φυσικά το ίδιο θα κάνει και φέτος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στο κοινό των φοιτητών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x