Ελλάδα

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Λοτζέσκι

Την πρώτη του –ατομική- προπόνηση με τον Ολυμπιακό έκανε σήμερα (09/09) ο Ματ Λοτζέσκι. Ένα ακόμα φιλικό, την επόμενη Παρασκευή με το Ρέθυμνο, προγραμμάτισαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Βελγοαμερικανός φόργουορντ, που ενσωματώθηκε στη προετοιμασία λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο που του στέρησε τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Βελγίου, έκανε τρέξιμο με την ομάδα, αλλά έπιασε και μπάλα κάνοντας ατομική προπόνηση μπάσκετ. Αυτό μόνο στα ευχάριστα μπορεί να συμπεριληφθεί για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς φαίνεται πως έχει αρχίσει για τα καλά η αντίστροφη μέτρηση για να μπει ο παίκτης κανονικά στη προετοιμασία των πρωταθλητών Ευρώπης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, ενώ αύριο οι παίκτες θα έχουν προπόνηση το πρωί και το απόγευμα ρεπό. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, οι «ερυθρόλευκοι», υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας που παρακολούθησαν τη προπόνηση στο ανοικτό γήπεδο του Καρπενησίου.

Τέλος όπως έγινε γνωστό, προγραμματίστηκε ένα ακόμα φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Ρεθύμνου την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x