Stoiximan Super League

Ξεκούραση; Ούτε καν…

Έτοιμος να… διασχίσει όλη την Ελλάδα ο Αστέρας, ο οποίος Παρασκευή έφτασε από τα Χανιά και το Σάββατο φεύγει για Κομοτηνή προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό.

Ούτε να ξεκουραστούν δεν θα προλάβουν στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες επέστρεψαν στη βάση του το μεσημέρι της Παρασκευής και το Σάββατο θα ταξιδέψουν και πάλι, αυτή τη φορά για την Κομοτηνή, διασχίζοντας… σχεδόν όλη την Ελλάδα μέσα σε δύο μέρες.

Ο Στάικος Βεργέτης, δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών στα Χανιά, όμως αυτό που κρατάει είναι η πρόκριση που ήρθε και πάλι με γκολ του Ντε Μπλάσις.

Ο Αργεντινός «σώζει» τον Αστέρα την φετινή σεζόν, όμως το ζητούμενο είναι να στρώσει η ομάδα και να έχει την απόδοση που και ο νεαρός τεχνικός θα ήθελε. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Χρήστο Πιπίνη να έχει και πάλι δικαίωμα συμμετοχής σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου, ενώ μετά την προπόνηση ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Κομοτηνής και αμέσως μετά θα αναχωρήσει ο Αστέρας για την Θρακιώτικη πόλη.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x