Βόλεϊ

Ξεκουράζεται και… μπαίνει στον Ολυμπιακό ο Νταφ

Στα γραφεία του Ερ.Ολυμπιακού βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (30/8) ο Καναδός κεντρικός, Τζάστιν Νταφ, που πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθεί στο σύνολο.

Ολιγοήμερη άδεια, για να ξεκουραστεί από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εξασφάλισε ο Τζάστιν Νταφ, ο οποίος έφτασε το πρωί της Δευτέρας (29/8) στην Ελλάδα, για το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής Καναδός κεντρικός έκανε σήμερα (Τρίτη, 30/8) τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πέρασε από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκουραστεί, προκειμένου να μπει δυνατά στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Τζάστιν Νταφ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ένα φημισμένο κλαμπ και πιστεύω ότι είναι πολύ ιδιαίτερο να είσαι κομμάτι ενός τέτοιου συλλόγου, μιας και δεν μπορεί ο κάθε αθλητής να το καταφέρει αυτό. Πραγματικά αισθάνομαι τυχερός που θα ζήσω σε μια χώρα και μια πόλη με τόσο μεγάλη Ιστορία.

Γνωρίζω τον Αγκάμεζ και τον Τσούπκοβιτς, οι οποίοι είναι αθλητές “top class”. Οι απαιτήσεις μας για την χρονιά σίγουρα είναι υψηλές, θα παλέψουμε σκληρά για τους εγχώριους τίτλους, αλλά και στους Ευρωπαϊκούς μας αγώνες
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x