Stoiximan Super League

«Ξένο σώμα» ο Αφελάι!

Δυσοίωνο διαγράφεται το μέλλον του Ιμπραΐμ Αφελάι στον Ολυμπιακό, καθώς με την επιστροφή των «ερυθρολεύκων» στις προπονήσεις τη Δευτέρα (29/12), ο Μίτσελ τον… έστειλε να κάνει ατομικό!

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα συνεχιστεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Ιμπραΐμ Αφελάι! Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν τη Δευτέρα (29/12), ύστερα από οκτώ μέρες, στις προπονήσεις, ωστόσο ο Ολλανδός εξτρέμ ύστερα από εντολή του Μίτσελ έκανε ατομικό πρόγραμμα!

Λίγο πριν την προπόνηση, οι δύο άνδρες είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιλία, άλλα –όπως αποδείχθηκε αργότερα- οι απαντήσεις του διεθνούς Ολλανδού δεν… έπεισαν τον Μίτσελ, ο οποίος του έδωσε εντολή να προπονηθεί μόνος του. Με αυτό τον τρόπο, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έπαψε να… κρούει καμπανάκια, περνώντας κατευθείαν στην… πράξη.

Πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων, ο Μίτσελ είχε στείλει αρκετά «μηνύματα» στον Αφελάι, είτε με αποκλεισμό από την αποστολή, είτε με τις δηλώσεις που είχε σε ισπανικό ραδιόφωνο. Ωστόσο, πλέον τα πράγματα έχουν σοβαρέψει για τα καλά και σύντομα αναμένονται εξελίξεις…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x