Προορισμοί

Ξένοι δημοσιογράφοι στη Σκόπελο

Ο όμιλος Σπύρου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και ντόπιους επαγγελματίες, διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας δημοσιογράφων με το νησί της Σκοπέλου.

Η ομάδα των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, από το Ειδησεογραφικό πρακτορείο XINHUA News Agency Κίνας, από το Ειδησεογραφικό πρακτορείο ITAR TASS News Agency Ρωσίας, από την εφημερίδα “Neue Zurcher Zeitung” της Ελβετίας, συνοδευόμενη από τον Ανδρέα Σπύρου, μέλος του Τμήματος Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Μέσων Επικοινωνίας, απόλαυσε τρεις ημέρες στο νησί και γνώρισε από κοντά τη εγκάρδια φιλοξενία των κατοίκων.

Οι δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στις παραλίες του νησιού, σε εκκλησίες και μοναστήρια, ξεναγήθηκαν στη Γλώσσα, στον Πάνορμο και στη Χώρα Σκοπέλου, γεύτηκαν τα τοπικά προϊόντα, συνάντησαν παραγωγούς, παραδοσιακούς χειροτέχνες, επισκέφθηκαν το Θαλάσσιο Πάρκο Βορείων Σποράδων και την Αλόννησο και παρευρέθηκαν σε δείπνο στο Skopelos Holidays Hotel & Spa, όπου και διέμειναν. Στο δείπνο, μεταξύ των καλεσμένων παρευρέθηκε o δήμαρχος Σκοπέλου, τοπικοί παράγοντες, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η παρουσίαση Σκοπελίτικων παραδοσιακών χωρών από τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x