Ισπανία

Ξεπέρασε Κόστα-Πούσκας ο «στρατιώτης» Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι «στρατιώτης», όμως χθες το βράδυ κατάφερε να ξεπεράσει τον «Καλπάζωντα Συνταγματάρχη» της Ρεάλ Μαδρίτης, Φέρεντς Πούσκας, στον πίνακα των σκόρερ για το πρωτάθλημα.

Δίχτυα βρήκε ξανά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ύστερα από την… αφλογιστία του στο ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Μάλιστα, ο Πορτογάλος σκόραρε τρεις φορές και πέτυχε δύο στόχους κόντρα στην Σεβίλλη (7-3 το τελικό αποτέλεσμα).

Ο διεθνής άσος έκανε το 3-0 από το σημείο του πέναλτι και έστειλε το «μήνυμα» στον Ζεπ Μπλάτερ, ύστερα από τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε ο πρόεδρος της FIFA για εκείνο σε σπουδαστές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Ο Ρονάλντο πανηγύρισε χαιρετώντας σαν «στρατιώτης», αφού κατάφερε να κάνει χατ-τρικ.

Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο έκανε τις τελικές πάσες στον Μπέιλ για το 5-2 και το 6-3. Με τα τρία γκολ που πέτυχε ο Πορτογάλος ξεπέρασε τον Φέρεντς Πούσκας στον πίνακα των σκόρερ των «μερένχες» για το πρωτάθλημα, αφού έχει 157 γκολ σε 146 ματς και ο «Καλπάζων Συνταγματάρχης» είχε 156 σε 180 αγώνες.

Παράλληλα, ο 28χρονος παίκτης έφτασε τα 11 γκολ στην Primera Division, όσα δηλαδή έχει και ο Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μπορεί να έχουν τα ίδια γκολ, όμως ο «CR7» έχει περισσότερα χατ-τρικ.

Δείτε τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x