sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ξεπέρασε Πούσκας και άλλους ο Ρονάλντο

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γαλατασαράι. Πολλά τα ρεκόρ που έσπασε ο Πορτογάλος.

Με τον καλύτερο τρόπο επισφραγίστηκε η χθεσινή εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη σπουδαία νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Με ένα γκολ-ποίημα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έγραψε το τελικό 6-1 και έδειξε τις διαθέσεις του για την κατάκτηση του δέκατου τροπαίου στην ιστορία των «μερένχες» από πολύ νωρίς.

Πέρα, όμως, από τα καθαρά αγωνιστικά, ο φυσικός ηγέτης της «βασίλισσας» κατάφερε να σπάσει διάφορα ρεκόρ χθες το βράδυ, ξεπερνώντας ποδοσφαιριστές όπως ο Φέρεντς Πούσκας, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και άλλοι…

Διαβάστε τα ρεκόρ του διεθνούς άσου στο «Ali Sami Yen»

--- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να πετύχει το δεύτερο χατ-τρικ στην καριέρα του, ύστερα από τα τρία τέρματα που είχε σημειώσει τον Οκτώβριο του 2012 κόντρα στον Άγιαξ.

--- Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που κατορθώνει να επαναλάβει το συγκεκριμένο επίτευγμα μετά τον Γκραφίτε (της Βόλφσμπουργκ) από τον Σεπτέμβριο του 2009.

--- Παράλληλα, ο 28χρονος παίκτης έφτασε τα 28 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ξεπερνώντας κατά δύο τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει απόψε τον Άγιαξ.

--- Ο διεθνής άσος έφτασε τα 206 γκολ σε 204 ματς με τη φανέλα της «βασίλισσας»!

--- Μάλιστα, ο Ρονάλντο κατόρθωσε να ξεπεράσει τον σπουδαίο Φέρεντς Πούσκας στα συνολικά γκολ με τους «μερένχες» στο Champions League που είχε πετύχει 35 γκολ και εκείνος πλέον έχει τρία περισσότερα. Μόνο ο Ραούλ και ο Ντι Στέφανο είναι από πάνω του στη σχετική λίστα.

--- Τέλος, ο ηγέτης της Ρεάλ έφτασε τα 54 γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφήνοντας πίσω του τον Ντε Πιέρο (με 52) και τον Χάινκες (με 51) και βρίσκεται πλέον στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ στην Ευρώπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x