Super League 2

«Ξεπουλάει» η ΑΕΚ

Γεμίζει... ΑΕΚ το ΟΑΚΑ! Ο κόσμος της Ένωσης θα είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και μάλιστα με δυναμική παρουσία. Ήδη 6.000 κιτρινόμαυροι έκλεισαν θέση και στην ΠΑΕ περιμένουν ανάλογη συνέχεια.

Σε εξαιρετικούς ρυθμούς κινούνται οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΠΑΕ, το απόγευμα της Παρασκευής, περισσότεροι από 6.000 είναι οι «κιτρινόμαυροι» που έχει κλείσει ήδη τη θέση τους στο ΟΑΚΑ για τη νέα σεζόν.

Σ’αυτό φυσικά έπαιξε τον ρόλο της και η δραστηριότητα της «Ένωσης» στα μεταγραφικά των τελευταίων ημερών και στο μέτωπο του αριστερού εξτρέμ αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις για την «Αγιά Σοφιά». Μάλιστα, στην διοίκηση της ΑΕΚ παρουσιάζονται αισιόδοξοι πως η κινητικότητα στις πωλήσεις θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα έπειτα και από την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στις μετρήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ δεν συμπεριλαμβάνονται οι κάρτες που έχουν προμηθευτεί οι οπαδοί της ομάδας μέσω των οργανωμένων συνδέσμων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Μετά και τις σημερινές πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον 3000ο νικητή που είναι ο κ. Γεώργιος Μποφίλος (θύρα 15), τον 4000ο νικητή που είναι ο κ. Παναγιώτης Χρυσοχόος (θύρα 29), τον 5000ο που είναι ο κ. Αναστάσιος Κατσιούλης και τον 6000ο που είναι ο κ. Παντελής Λιγνός (θύρα 9).

Στον αριθμό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα διαρκείας των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας μας.

Οι παραπάνω τέσσερις νικητές μαζί με τους ήδη ανακοινωθέντες των προηγούμενων ημερών θα παρακολουθήσουν μια προπόνηση της ομάδας μας και θα φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x