Europa League

«Ξέρανε» την Νάπολι!

Σπουδαία βαθμολογικής -κι όχι μόνο- σημασίας νίκη πέτυχε η Γιουνγκ Μπόις που επικράτησε 2-0 της Νάπολι. Μεγάλο διπλό η Σπάρτα Πράγας επί της Σλόβαν (3-0) μετά και από διακοπή που υπήρξε στο ματς!

Ο Μπενίτεθ έκανε ροτέισον (αφήνοντας εκτός τους Καγεχόν, Ιγκουαΐν, Χάμσικ) και τελικά το πλήρωσε! Η Νάπολι ηττήθηκε στην Ελβετία απ’ την Γιουνγκ Μπόις με σκορ 2-0 και η κορυφή στον ένατο όμιλο του Europa League πήρε «φωτιά»!

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια δίχως σκορ, με λίγες φάσεις και ελαφρώς ανώτερους τους γηπεδούχους. Ο Ορό είχε χάσει δύο «καλά» στο πρώτο μέρος, αλλά στην πρώτη του φάση στην επανάληψη άνοιξε το σκορ για τους Ελβετούς και σήκωσε το πόδι στο γήπεδο.

Οι Ναπολιτάνοι έριξαν τα… βαριά χαρτιά τους στο γήπεδο (με τους τρεις προαναφερθέντες να μπαίνουν στο ματς), ανέλαβαν την υπεροχή, πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να αλλάξουν την μοίρα τους. Και τελικά στην απέλπιδα προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν, ήρθε ο Μπερτόνε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώσει το τελικό σκορ!

Στο έτερο ματς του ομίλου κι αφού στιγματίστηκε προσωρινά από διακοπή λόγω επεισοδίων, η Σπάρτα Πράγας πήρε τεράστιο διπλό επί της Σλόβαν Λίμπερετς με σκορ 3-0! Όλα τα γκολ ήρθαν στην επανάληψη με τον Λαφάτα να ανοίγει τον... χορό στο 56', τον Κονατέ να διπλασιάζει τα τέρματα των φιλοξενούμενων πέντε λεπτά αργότερα και τον Κρέιτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για τους Τσέχους!

Τα αποψινά αποτελέσματα:

Γιουνγκ Μπόις-Νάπολι 2-0
(52’ Ορό, 92’ Μπερτόνε)

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Σπάρτα Πράγας 0-3
(56' Λαφάτα, 61' Κονατέ, 81' Κρέιτσι)

Η βαθμολογία του ένατου ομίλου:

1. Γιουνγκ Μπόις 6β.
2. Νάπολι 6β.
3. Σπάρτα Πράγας 6β.
4. Σλόβαν Μπρατισλάβας 0β.

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (6/11):

Σπάρτα Πράγας-Σλόβαν Μπρατισλάβας
Νάπολι-Γιουνγκ Μπόις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x