Stoiximan Super League

Ξέρει από δύσκολα

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει αποδείξει πολλάκις φέτος πως δεν… χαμπαριάζει από δύσκολα παιχνίδια και με οδηγό την πορεία του στην Ευρώπη υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Χαρακτήρα… ευρωπαϊκού αγώνα έχουν δώσει στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στον Αστέρα Τρίπολης (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Αρκάδες, έχοντας κερδίσει κατά γενική ομολογία μεγαλύτερους συλλόγους από εκείνους (όπως τη Μάιντς, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Παρτίζαν), δεν φοβούνται τον αγώνα απέναντι στους Πειραιώτες.

Άλλωστε, σύμμαχός τους είναι η παράδοση, καθώς έχουν μόνο μία νίκη διαφορά από τους πρωταθλητές Ελλάδας (τρείς έναντι τεσσάρων).

Ο Στάικος Βεργέτης επέστησε την προσοχή των παικτών του στο αποψινό παιχνίδι, αφήνοντας στην άκρη τον επαναληπτικό με την Τότεναμ για το Europa League, και παράλληλα έδωσε σύνθημα νίκης κόντρα στην ομάδα του Μίτσελ.

Ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κοσίτσκι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλο και Τσοκάνη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μουνάφο και ο Ουσέρο, με τον Ρόλε πιο μπροστά και στα πλάγια τους Μάσα και Μπαντιμπανγκά. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πάρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκόιαν, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ και Μπακασέτας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κουρμπέλης, Τιέ Μπι, Κιτοκό και Τορμένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x