Stoiximan Super League

Ξέρει για Ντέμη ο Μελισσανίδης

Στην ίδια κατεύθυνση -και όχι παράλληλα- με την πρωτοβουλία Μελισσανίδη είναι οι κινήσεις του Ντέμη Νικολαΐδη. Εν γνώσει του πρώην ιδιοκτήτη οι επαφές για εκχώρηση της οφειλής Ψωμιάδη στο Δημόσιο.

Οι διεργασίες για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ συνεχίζονται. Και είναι γεγονός ότι -πέραν του Δημήτρη Μελισσανίδη- κινήσεις γίνονται και από άλλους θεσμικούς ή εξωθεσμικούς παράγοντες.

Ανεξάρτητα από τι ισχύει όμως με τις ενέργειες του μετώπου Αδαμίδη, Θανόπουλου, Δημητρέλου (για αποφυγή της πτώχευσης και των ευθυνών που θα έχουν οι ίδιοι σε αυτή την περίπτωση), εκείνες του Ντέμη Νικολαΐδη δεδομένα συμπλέουν με την πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι η συναντήσεις του ίδιου και του Χάρη Οικονομόπουλου με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Γιώργο Μαυραγάνη, που αναφέρονται σε σημερινό δημοσίευμα της «Βραδυνής», έχουν γίνει. Εκείνο που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ωστόσο, είναι πως γίνονται για να δρομολογήσουν άλλη λύση απ’ αυτή που προωθεί ο Μελισσανίδης.

Κι αυτό διότι μοναδικός στόχος του Νικολαΐδη είναι να καρπωθεί επιτέλους η ΑΕΚ κάποιο όφελος από την απόφαση για τον Μάκη Ψωμιάδη και τα 44 εκατ. ευρώ (συν φόρους) που τελεσίδικα της έχουν επιδικαστεί. Κάτι που μπορεί να γίνει με εκχώρηση της οφειλής προς το Δημόσιο -ώστε να αποπληρωθεί από ‘κει το χρέος 20 εκατ. ευρώ της ΠΑΕ προς αυτό.

Και κάτι που -αν γίνει τελικά δεκτό- αφενός θα είναι προς όφελος του κράτους (μιας και θα αποφευχθεί η πτώχευση και θα υπάρχει ένας έστω τρόπος για να πάρει τα χρήματά του) και αφετέρου θα επιτρέπει στην ΑΕΚ να μη χρειαστεί να πέσει στη Γ’ κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση, όλες οι κινήσεις των Νικολαΐδη-Οικονομόπουλου είναι εν γνώσει του Μελισσανίδη (φέρεται να υπήρξαν σχετικές επαφές την περασμένη εβδομάδα) και το αποτέλεσμά τους θα φανεί μέχρι το τέλος του μήνα -όταν και αναμένεται να υπάρξει απάντηση από τα στελέχη της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x