Τένις

Ξέρει και από... τένις ο Σερ Άλεξ

Συμβουλές στον Άντι Μάρεϊ, εν όψει του αγώνα με τον με τον Γέρζι Γιάνοβιτς, έδωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Άντι Μάρεϊ γνωρίζονται καλά, καθώς ο Σκωτσέζος πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απολαμβάνει να βλέπει τένις στον ελεύθερο χρόνο του, ενώ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Βρετανό τενίστα.

Οι δυο τους είχαν πρωτοσυναντηθεί στο US Open στη Νέα Υόρκη το 2012 –δίπλα τους είχε βρεθεί και ο Σον Κόνερι- και από τότε έχουν κρατήσει επαφές, με αποτέλεσμα κάθε φορά που συναντάει ο ένας τον άλλο να συζητούν για διάφορα θέματα σαν να έκαναν παρέα… χρόνια.

Ο 26χρονος μίλησε για την πρόσφατη κουβέντα τους, μετά τη νίκη του επί του Φερνάντο Βερδάσκο με 3-2 σετ στο Γουίμπλετον.

«Μετά το παιχνίδι με τον Βερδάσκο μιλήσαμε για 15-20 λεπτά. Αναφερθήκαμε σε πολλά πράγματα, όπως η απόσυρσή του από τους πάγκους και το ποδόσφαιρο γενικά» ανέφερε αρχικά ο Μάρεϊ και πρόσθεσε: «Με συμβούλεψε για το πώς να διαχειρίζομαι την πίεση και τις υψηλές προσδοκίες του κόσμου. Το να παίρνεις τέτοιου είδους συμβουλές από έναν άνθρωπο σαν εκείνον είναι σπουδαίο, οπότε δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες»

Γιώργος Σιάφας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x