Πόλο

Ξέσπασε στη Μάλτα η Εθνική

Μετά την ήττα από την Σερβία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξέσπασε με σκορ 20-2 στην Μάλτα.

Τη δεύτερη νίκη της σε τρία ματς των προκριματικών του Europa Cup πέτυχε η Εθνική πόλο ανδρών, που επιβλήθηκε 20-2 της Μάλτας.

Μετά την ήττα από τη Σερβία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντέδρασε δυναμικά και επέστρεψε στις νίκες, κόντρα σε έναν σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο.

Μάλιστα, ο Θοδωρής Βλάχος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ οκτώ από αυτούς βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Καπότσης με πέντε τεέρματα, ενώ σε καλή μέρα βρέθηκε και ο Αργυρόπουλος με 4.

Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική είναι η Ολλανδία, αύριο (Κυριακή 18/2) στις 11:00, με τη νίκη να δίνει και τυπικά την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ελλάδα – Μάλτα 20-2 (3-0, 3-0, 8-1, 6-1)

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 1, Φουντούλης 3, Καπότσης 5, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Μουρίκης, Κολόμβος, Παπαναστασίου 1, Βλαχόπουλος 3, Ζερδεβάς

Μάλτα: Γκρίστι, Μπουτζέλι, Γκαλέα, Ζάμιτ Ν., Αμπέλα, Ζάμιτ Μ. 1, Καμίλερι Σ. 1, Καμίλερι Τζ., Πλούμπτον, Κούσιν, Μίζι, Ζάμιτ Ντ., Τάντι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x