Viral

Ξεχάστε το DAB - Ο πανηγυρισμός του Μυστακίδη είναι η νέα μόδα (pics/videos)

Ο Γιάννης Μυστακίδης χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ και παρατήρησε κάπως... αλλιώς. Έριξε αλάτι στο «φαγητό» του Ίβιτς, ακολουθώντας τη νέα μόδα που πάει να ξεπεράσει το DAB.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που παραξενεύτηκαν και αναρωτήθηκαν σχετικά με το τι ήθελε να πει ο «ποιητής», Γιάννης Μυστακίδης, με τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ που πέτυχε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Λοιπόν... Οι πιο παρατηρητικοί και όσοι είναι για τα καλά μέσα στα social media, κατάλαβαν ότι ο παίκτης έκανε μια κίνηση που έδειχνε ότι έριχνε αλάτι στο φαγητό.

Επί της ουσίας, αυτή είναι η νέα μόδα στους πανηγυρισμούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που πάει να ξεπεράσει το DAB.

Λέγεται «saltbae» και αποτελεί μίμηση μιας κίνησης που έχει κάνει γνωστό στο διαδίκτυο τον Τούρκο σεφ, Νουσρέτ Γκιουκτσέ, ο οποίος έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας του ιδιαίτερου τρόπου με τον οποίο αλατίζει το κρέας.

https://www.youtube.com/watch?v=NM4p08uIEHI

Στο εξωτερικό είναι ήδη μόδα, με τον Γουέλμπεκ να είναι ο πρώτος που το λάνσαρε και αρκετούς ποδοσφαιριστές να τον αντιγράφουν στη συνέχεια.

Μάλιστα, όσον αφορά τον Μυστακίδη, δέχθηκε και την απαραίτητη πλάκα από τους συμπαίκτες του, που τον πείραζαν για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να πανηγυρίσει.

O πανηγυρισμός του Μυστακίδη

inner

Η εκδοχή του Γουέλμπεκ



Στη Γερμανία από την Λεβερκούζεν



Στο Αμερικανικό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x