Νέα μοντέλα

Ξεχωριστή έκδοση Mini Countryman Park Lane

Τολμηρές σπορ γραμμές και περισσή ευελιξία είναι οι λέξεις κλειδιά που περιγράφουν ένα MINI Countryman.

Τώρα, παρουσιάζεται μια νέα έκδοση, το MINI Countryman Park Lane που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στη φετινή Έκθεση της Γενεύης. Θα διατίθεται σε όλο τον κόσμο με 4 εκδόσεις κινητήρων (το μέγιστο) από τον Ιούλιο του 2015.
Με την πρώτη ματιά, το MINI Countryman Park Lane δηλώνει καθαρά ότι πρόκειται για μία υψηλών προδιαγραφών, απόλυτα εξατομικευμένη πρόταση που ακολουθεί ειδική σχεδιαστική και χρωματική φιλοσοφία. Το χρώμα του αμαξώματος σε Earl Grey metallic συνδυάζεται με τη νέα απόχρωση Oak Red για την οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, που συμπληρώνεται με προαιρετικές σπορ ρίγες ίδιου χρώματος στο καπό, την πίσω πόρτα και τα κάτω πλαϊνά τμήματα.
Η ειδική έκδοση μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ένα κορυφαίο πακέτο εξοπλισμού. Σε εκδοχή MINI Countryman Park Lane Chili, το μοντέλο παντός εδάφους περιλαμβάνει επιπλέον χαρακτηριστικά όπως προβολείς ομίχλης LED και λευκά φλας. Το Chrome Line Exterior διατίθεται προαιρετικά χωρίς πρόσθετο κόστος.
Ισχυροί, αποδοτικοί κινητήρες και high tech ανάρτηση διασφαλίζουν ευελιξία και αίσθηση go-kart τώρα και στην κατηγορία compact – που όμως παίρνει άλλη διάσταση χάρη στο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης ALL4. Επιπλέον, τα υπερυψωμένα καθίσματα προσφέρουν άριστη ορατότητα, προάγοντας την οδηγική αίσθηση ΜΙΝΙ. Για το MINI Countryman (κατανάλωση μικτού κύκλου: 7,3 – 4,2 λίτρα/100 χλμ., εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 169 – 111 γρ./χλμ.) διατίθενται τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαίου, με εύρος ισχύος από 90 hp έως 190 hp...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x