Νέα μοντέλα

Ξεχωριστό Fiat 500 από τη Mopar

Είναι αλήθεια, ότι όσοι θέλουν να ξεχωρίζουν με το αυτοκινητό τους, αναζητούν λύσεις που θα το κάνουν να διαφέρει.

Η Fiat, σε συνεργασία με τη Mopar, προσφέρει εργοστασιακές λύσεις για το νέο 500αράκι, της εξέλιξης ενός εμβληματικού προϊόντος.
Η παρουσίαση του Fiat 500 με χαρακτηριστικά Mopar, έγινε στο ιστορικό εργοστάσιο του Lingotto. Μια συμβολική τοποθεσία που, όπως και το 500, έχει προσαρμοστεί και εξελιχτεί στη διάρκεια του χρόνου, ενώ παράλληλα παραμένει πιστό στην παράδοσή του.

Η Mopar – η εξειδικευμένη μάρκα για υπηρεσίες, εξυπηρέτηση πελατών, αυθεντικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες της FCA – πήρε επίσης μέρος στην εκδήλωση. Για τη συγκεκριμένη περίσταση παρουσίασε μία κολεξιόν προϊόντων αφιερωμένων στο νέο 500, όπως επίσης και ένα εξατομικευμένο αυτοκίνητο με ένα πακέτο αισθητικών βελτιώσεων σε μαύρο χρώμα "carbon", για τους εξωτερικούς καθρέφτες, την οροφή και το ταμπλό. Η επέμβαση της Mopar συμπληρώνεται από χρωμιωμένες προσθήκες στο καπό, καλύμματα βαλβίδων ελαστικών με το λογότυπο της Fiat, μαύρα ταπέτα, δίχρωμες ζάντες σε ματ γκρι και ματ μαύρο, ειδικό λογότυπο 500 και την ιταλική σημαία...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x