Γ' Εθνική

Ξεχωρίζουν τον Αυλωνίτη

Την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ, με τον οποίο έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, αφού το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Αρκετό χρόνο έχουν στην ΑΕΚ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν, η οποία – καλώς εχόντων των πραγμάτων – θα την βρει στην Football League.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου (Δέλλας, Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλος) καταστρώνουν τα πλάνα τους, ώστε να έρθουν σε επαφή με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα τους και να τους κλείσουν για την θερινή μεταγραφική περίοδο.

Μέχρι στιγμής στην «Ένωση» έχουν ολοκληρώσει τις περιπτώσεις του Μάνταλου της Ξάνθης και του Φαγέ της Καλλιθέας, όμως μία θέση όπου υπάρχουν αρκετές απαιτήσεις είναι εκείνη του κεντρικού αμυντικού.

Μέχρι στιγμής έχει ακουστεί το όνομα του Γούτα, όπως και εκείνο του Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης. Υπάρχει, όμως, και ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τον Πανιώνιο και φαίνεται πως έχει το προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων να καλύψουν το κενό στο κέντρο της άμυνας του «Δικεφάλου».

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, έχουν ήδη υπάρξει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και την πλευρά του παίκτη.

Μάλιστα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει σε εκτίμηση τον 23χρονο αμυντικό, και δεν πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο σύντομα να σημειωθούν ραγδαίες εξελίξεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x