Μπάμπης Χριστόγλου

Ξήλωμα, γιατί έτσι σας αρέσει…

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει στο sportfm.gr για τις «καμπάνες» του Βαγγέλη Μαρινάκη που... άξιζαν να ακούσουν λόγω της συμπεριφοράς τους οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Έγινε, λοιπόν, το ντου. Ο λογαριασμός εξεδόθη και παραδόθηκε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού από τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και δεν λέω για το πρόστιμο…

Γιατί όποιος σταθεί στα 400 χιλιάρικα που θα πληρώσουν από τα συμβόλαιά τους οι ποδοσφαιριστές στον Ερασιτέχνη χάνει την ουσία. Η ουσία είναι στο ξήλωμα. Και είναι μια απόφαση που πήραν οι ίδιοι οι παίκτες με τη συμπεριφορά τους.

Παίκτες αδιάφοροι που βαριούνται ακόμα και να κάνουν ζέσταμα. Παίκτες που δεν σέβονται την καριέρα τους και προτιμούν να παίζουν με τα χέρια στη μέση παρά να κάνουν κανένα σπρίντ. Παίκτες που δεν σέβονται τον εργοδότη τους. Ο οποίος εργοδότης είναι αυτός που τους έχει δώσει τα μεγαλύτερα συμβόλαια που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, τους έχει καλοπληρωμένους όταν όλη η πιάτσα τρώει το ένα «κανόνι» μετά το άλλο και τους έχει εξασφαλίσει όλες τις ανέσεις. Ένας εργοδότης που άκουγε όσα ψιθυρίζονταν στου Ρέντη και άλλαζε κάθε προπονητή που δεν άρεσε στα καλομαθημένα παιδιά. Πάμε και στο χειρότερο… Παίκτες που δεν σέβονται τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Τους ανθρώπους δηλαδή που δεν πρόκειται ποτέ να δουν τα λεφτά που έπιασαν οι παίκτες στα χέρια του, τους ανθρώπους που περιμένουν να έρθει η Κυριακή για να δουν τον Ολυμπιακό μπας και ξεχαστούν από τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους.

Όταν, λοιπόν, δεν σέβεσαι τίποτα το μόνο που σου αξίζει είναι να σε στέλνουν για διακοπές διαρκείας. Και μη μου πεις, φίλε ποδοσφαιριστή, ότι δεν το περίμενες. Κάποιοι από εσάς την έχετε ακούσει ξανά την καμπάνα στο παρελθόν έστω και αν δεν έγινε πράξη τότε η απειλή. Τώρα θα γίνει όμως… Και θα γίνει διότι η εικόνα σου, φίλε ποδοσφαιριστή, παραμένει απαράδεκτη.

Το λέγαμε και μετά το ματς με τον Λεβαδειακό. Δικαιολογίες άλλες δεν υπάρχουν. Και δεν πρέπει να υπάρχουν. Είναι άλλο πράγμα να σου κάνουν πόλεμο κάποιοι στο παρασκήνιο κι άλλο εσύ να σκύβεις τον σβέρκο για να τους βοηθήσεις να σου ρίξουν τη φάπα. Γιατί, φίλε ποδοσφαιριστή, αν δεν το κατάλαβες αυτό κάνεις με την αδιαφορία σου. Κι επειδή με την ερυθρόλευκη φανέλα τέτοιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν, τράβα στην ευχή της Παναγίας να ησυχάσουμε κι εμείς κι εσύ. Ξήλωμα, λοιπόν, και πιτσιρικάδες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x