Επικαιρότητα

Ξήλωσαν αγωγούς της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα

Οι δράστες είχαν ξηλώσει τους αλουμινένιους αγωγούς που χρησιμεύουν για τη μεταφορά του ηλεκτρικού ρεύματος και είχαν αρπάξει το αλουμίνιο, με σκοπό να το πουλήσουν σε μάντρες ανακυκλώσιμων υλικών.

Σημαντικές ζημιές προκάλεσαν οι «κυνηγοί» μετάλλων που είχαν εισβάλει το πρωί της Τετάρτης σε εγκαταστάσεις που διατηρεί ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (Α.Δ.Μ.Η.Ε.) σε περιοχή της Πτολεμαΐδας. Όμως, η υπόθεση εξιχνιάστηκε.

Οι δράστες είχαν ξηλώσει τους αλουμινένιους αγωγούς που χρησιμεύουν για τη μεταφορά του ηλεκτρικού ρεύματος και είχαν αρπάξει το αλουμίνιο, με σκοπό να το πουλήσουν σε μάντρες ανακυκλώσιμων υλικών. Όμως, η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας, οδήγησε στην ταυτοποίηση ενός 59χρονου που ήταν ένας εκ των δυο δραστών.

Ο «κυνηγός» μετάλλων δεν συνελήφθη καθώς είχε περάσει το αυτόφωρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορές ξένης ιδιοκτησίας, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του αγνώστου συνεργού του και την ανεύρεση των κλοπιμαίων συνεχίζονται.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x