Stoiximan Super League

Ξημερώνει καλή μέρα στον ΠΑΟΚ

Χαμόγελα στον ΠΑΟΚ για τη νίκη επί της Σαχτέρ, την… επιστροφή του κόσμου και τις δεσμεύσεις του Ιβάν Σαββίδη για μεγάλες επενδύσεις και εξόφληση των χρεών της ΠΑΕ.

Από χθες όλα μοιάζουν καλύτερα στον ΠΑΟΚ. Μία νέα μέρα, πολύ πιο αισιόδοξη για το μέλλον, ξημέρωσε για το αγωνιστικό κομμάτι κι όχι μόνο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεινοπάθησε μεν απέναντι στη Σαχτέρ, αλλά έκανε το καθήκον του και νίκησε, έστω και στις καθυστερήσεις με 2-1 κάνοντας το πρώτο βήμα για τους «32» του Europa League. Η επιμονή και η υπομονή της ομάδας, αλλά και οι αλλαγές του Χουμπ Στέφενς επιβραβεύτηκαν στο τέλος απέναντι σε έναν αντίπαλο που προηγήθηκε με αμφισβητούμενο πέναλτι και αμυνόταν στο μισό γήπεδο. Παράλληλα ο σύλλογος εξέτισε την τρίτη και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας της έδρας του και θα υποδεχτεί Μακάμπι Χάιφα και Άλκμααρ σε γεμάτο γήπεδο.

Όμως γι’ αυτό υπάρχει ακόμη καιρός. Νωρίτερα, στις 3 Οκτωβρίου, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Ολλανδία την Άλκμααρ, που άρχισε με νίκη επί της Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, με τη δυνατότητα να πάρει από νωρίς κεφάλι στον όμιλο.

«Καθαρίζει» ο Ιβάν

Οι εξαγγελίες του Ιβάν Σαββίδη για τεράστιες επενδύσεις έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Το αφεντικό της ΠΑΕ δεσμεύτηκε να δαπανήσει 150 εκατ. ευρώ, 80 εκατ. ευρώ μέχρι το 2018 για την ΠΑΕ και την Τούμπα που θα αυξηθεί στις 35.000 θέσεις, ενώ μέχρι το 2021 θα επενδύσει άλλα 70 εκατ. ευρώ. Παράλληλα είναι έτοιμος να αποπληρώσει τα χρέη προς το Δημόσιο με τις επαφές να συνεχίζονται για την παραγραφή των προστίμων και προσαυξήσεων.

Στροφή σε Πλατανιά

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για ξεκούραση, αφού την Κυριακή υποδέχεται τον Πλατανιά στην Τούμπα για την πέμπτη αγωνιστική με στόχο την τέταρτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Χουμπ Στέφενς είναι δεδομένο πως θα φρεσκάρει την ομάδα του, αφού μεσολαβούν 64 ώρες από το ευρωπαϊκό ματς μέχρι εκείνο για το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x