Επικαιρότητα

Ξυδάκης: Δεν ήταν τυχαίο το επεισόδιο στη Βουλή - Αιτία είναι η δίκη της

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, για το ιδιαίτερα σοβαρό επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, μίλησε ο Νίκος Ξυδάκης.

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, για το ιδιαίτερα σοβαρό επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, μίλησε ο Νίκος Ξυδάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι αυτό που συμβαίνει με τη Χρυσή Αυγή στην Βουλή δεν είναι τυχαίο αλλά πρόκειται για μια τακτική κλιμάκωσης.

Σύμφωνα με τον κ, Ξυδάκη, αιτία για την κλιμάκωση αυτή είναι η δίκη της Χρυσής Αυγής όπου αποκαλύπτονται πολλά για την δράση της.

Αφορμή για τις άκρως ντροπιαστικές και θλιβερές στιγμές χθες στη Βουλή ήταν η εμπρηστική ομιλία του Γιάννη Λαγού που απευθυνόμενος σε βουλευτές φώναζε: «είστε προδότες, είστε προδότες, ξέρετε τι σας περιμένει», ενώ αναφέρθηκε στην επιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων και πρόσθεσε: «Σας έλεγαν για ειδικά δικαστήρια, εσχάτη προδοσία και φυλακή κι έκλαιγε ο κ. Βούτσης».

Τα όσα έλεγε προκάλεσαν αντιδράσεις με εκείνον να φωνάζει πως τους βουλευτές «προδότες» και «πουλημένους».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης κάλεσε τη φρουρά να παρέμβει και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο Νίκος Ξυδάκης που δέχθηκε τη χυδαιότερη επίθεση αποκάλεσε τον Γιάννη Λαγό «χιτλερόψυχε» και «αρνητή της Δημοκρατίας».

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x