Επικαιρότητα

Ξυδάκης: «Χρειάζεται ένα τσουνάμι μεταρρυθμίσεων»

Αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας με τους Θεσμούς εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπ. πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στην ανάγκη πραγματοποίησης πολλών μεταρρυθμίσεων.

«Χρειάζεται ένα τσουνάμι μεταρρυθμίσεων για να υπάρξει ένα κράτος φιλικό προς τον πολίτη. Υπάρχουν πολλά εμπόδια ακόμη», υποστήριξε ο Νίκος Ξυδάκης, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6. Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο διευκρινίζοντας ότι τις επόμενες ημέρες, από τις συζητήσεις με τους Θεσμούς, περιμένει να προκύψει το πλαίσιο στο οποίο θα υπάρξει η συμφωνία.

«Ο πρωθυπουργός κάνεις τις κινήσεις του. Και από εδώ και πέρα μένει να δούμε και τις κινήσεις των ευρωπαϊκών κρατών», ήταν το σχόλιό του για την αποχώρηση του Γιάνη Βαρουφάκη από το υπουργείο οικονομικών.

«Ο κόσμος εκφράστηκε για τα πέντε χρόνια και τον πόνο που έχει περάσει σε αυτά, και παράλληλα, εξέφρασε και μια αναζήτηση μιας ελπίδας. Ας έχουμε μπροστά μας άλλα 10 χρόνια δύσκολα αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε που πάμε», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x