Στην αφετηρία αυτών των συμμετοχών βρίσκεται η κορασίδα Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Δύο μέρες μετά την πρωτιά της στο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών του Α.Ο. Καρέα η αθλήτρια του Γ.Α.Ο. Πειραιά αναχώρησε το μεσημέρι για το Ομάν μαζί με την προπονήτριά της Λάουρα Νικουλάε.

Το Premium Junior and Cadet Tournament διεξάγεται στην πρωτεύουσα Μουσκάτ από αύριο Τετάρτη έως την Κυριακή 11 του μήνα και είναι το εναρκτήριο για το 2018 στο πρόγραμμα της I.T.T.F.. Θα συγκεντρώσει περισσότερους από 110 αθλητές κι αθλήτριες και περιλαμβάνει το απλό και το ομαδικό σε νέους, νεάνιδες, παίδες και κορασίδες. Η αριστερόχειρας πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού κορασίδων στοχεύει στα μετάλλια, καθώς από τις αρχές του χρόνου βρίσκεται σε πολύ ψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη Under 15 (συγκεκριμένα στην 26η) και είναι από τα φαβορί των αγώνων.

Στο ομαδικό θα έχει ξανά συμπαίκτρια την Αιγύπτια κορασίδα Φαρίντα Μπανταβάι, με την οποία κατέκτησαν μετάλλια μέσα στο 2017. Τις δύο πρώτες ημέρες των αγώνων διεξάγεται το ομαδικό, στο οποίο η μικτή Ελλάδας/Αιγύπτου είναι 1ο φαβορί (σ.σ. η κλήρωση γίνεται το βράδυ). Την Παρασκευή αρχίζουν τα ατομικά.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ