Στίβος

«Κυνηγάει» το Πεκίνο ο Παρμάκης

Ο Μιχάλης Παρμάκης έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο Run Greece της Καστοριάς και ετοιμάζεται για τη νέα περίοδο, όπου έχει ως στόχο τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

«Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να τρέχεις σε μια τέτοια διαδρομή. Ήταν από τις ομορφότερες διαδρομές στις οποίες έχω τρέξει», τόνισε ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος, συμπληρώνοντας πως: «Οι αγώνες Run Greece είναι η ιδανική αγωνιστική ευκαιρία για τους αθλητές των αποστάσεων, αποτελούν δυνατά προπονητικά τεστ για τους αγώνες στόχους».

Ο Παρμάκης συνεχίζει την προετοιμασία του στην Κοζάνη, με απώτερο στόχο της χρονιάς τον Μαραθώνιο της Αθήνας τον ερχόμενο Νοέμβριο. «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, ίσως στην καλύτερη των τελευταίων ετών. Αν όλα εξελιχθούν καλά και χωρίς προβλήματα υγείας, τότε στην Αθήνα θα "κυνηγήσω" να πιάσω το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015. Δυστυχώς, οι συνθήκες στην Κοζάνη δεν είναι καλές. Υπάρχουν προβλήματα και με το στάδιο και με τους χώρους όπου κάνουμε τα βάρη μας», κατέληξε.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x