Επικαιρότητα

«Κυνηγοί» μετάλλων χτύπησαν δημοτική επιχείρηση στην Καλαμάτα

Οι άγνωστοι δράστες δεν άφησαν αποτυπώματα και πήραν μαζί τους και τον σκληρό δίσκο από το καταγραφικό μηχάνημα στο οποίο αποθηκεύονταν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας.

Αν και η Αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα όταν ήχησε το σύστημα συναγερμού στην αποθήκη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Καλαμάτας στην περιοχή του Νέδοντα, όπου στεγάζονται τα συνεργεία, δεν κατάφερε να εντοπίσει τους «κυνηγούς» μετάλλων που την διέρρηξαν.

Οι άγνωστοι δράστες ήταν ιδιαίτερα... γρήγοροι καθώς δεν άρπαξαν μόνο κάποια σακιά με παλιοσίδερα που βρίσκονταν εκεί, αλλά «σήκωσαν» ακόμη δυο υπολογιστές και τον σκληρό δίσκο από το καταγραφικό μηχάνημα στο οποίο αποθηκεύονταν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν την εισβολή τους! Έτσι, οι αστυνομικοί δεν έχουν ούτε το παραμικρό ίχνος τους.

Όπως διαπίστωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας που έκαναν επιτόπια έρευνα, οι εισβολείς παραβίασαν ένα παράθυρο από το οποίο μπήκαν στο εσωτερικό της αποθήκης. Όμως, φαίνεται ότι φορούσαν γάντια καθώς δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x