Gossip

Κυνηγός… «ταλέντων» ο πρόεδρος

Μετά την Κάθριν Φοντέλε ο γνωστός για την αδυναμία του στις νεαρές γυναίκες πρόεδρος της Βραζιλιάνικης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μάρκο Πόλο Νέρο, χώρισε μετά από έναν μήνα με τη νέα σύντροφό του.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε να αναδείξει τον (αγνό) έρωτα του προέδρου της Βραζιλιάνικης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μάρκο Πόλο Νέρο, με την Κάθριν Φοντέλε που είναι πενήντα χρόνια μικρότερή του.

Ωστόσο, ο δεσμός του 73χρονου άνδρα δεν κράτησε περισσότερους από δύο μήνες και ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου της Βραζιλιας βρήκε την φροντίδα που έψαχνε στην αγκαλιά μίας 28χρονης κοπέλας.

Ο λόγος για την Κάρολ Μουνίζ, η οποία τελικά δεν έμεινε και εκείνη με τη σειρά της για αρκετό καιρό στη ζωή του Νέρο, αφού όπως γράφουν διεθνή Μέσα Ενημέρωσης δεν ήθελε να γίνει… νοικοκυρά!

«Δεν είναι μία κούκλα και έχω τα σχέδιά μου. Θα κάνω ό,τι μου αρέσει και όχι εκείνο που μου προτείνουν, αλλά μεταξύ μας πάντα θα υπάρχουν καλοί φίλοι και μπορεί να περάσουμε την Πρωτοχρονιά μαζί», ήταν η απάντηση της μελαχρινής καλλονής.

Δείτε φωτογραφίες της Κάρολ Μουνίζ

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x