Δεν είχαν μαζί τους ταυτότητες ή ταξιδιωτικά έγγραφα οι δύο 40χρονοι Αλβανοί που σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια περιοχή της Κυπαρισσίας και αποφάσισαν να τους συνοδεύσουν στο σπίτι τους για να τους τα δείξουν. Όταν έφτασαν, όμως, βρήκαν το σπίτι γεμάτο αντικείμενα που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πώς βρέθηκαν στην κατοχή τους!


Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε πως ήταν κλοπιμαία κι έτσι οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας, όπου σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία και αναζητούνται οι νόμιμοι κάτοχοι των ευρημάτων, ένας από τους οποίους αναγνώρισε ήδη όσα του έκλεψαν.

*** Τα ακραία καιρικά φαινόμενα όχι μόνο δεν εμπόδισαν, αλλά αντίθετα διευκόλυναν τους διαρρήκτες που εισέβαλαν ανενόχλητοι σε δύο σπίτια στο Βελεστίνο Μαγνησίας, παραβιάζοντας πόρτες και παράθυρα! Οι δράστες έκαναν γερή μπάζα, αφού άρπαξαν από το ένα σπίτι μετρητά ύψους 3.000 ευρώ και από το άλλο χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ και 500 ευρώ σε κέρματα.

Πηγή: protothema.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ