Betmasters

Κύπελλο Γερμανίας: Για τουρισμό στο Πάντερμπορν ή μήπως όχι;

Η Μπάγερν πετάει από νίκη σε νίκη και επισκέπτεται την έδρα της Πάντερμπορν για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Μάχη ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Βέρντερ στη Μπάι Αρίνα.

Νοκ άουτ αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ως εδώ έχουν φτάσει επτά ομάδες της Μπουντεσλίγκα και η Πάντερμπορν από την τρίτη.

Πάντερμπορν – Μπάγερν

Ταβάνι έχει πιάσει η Πάντερμπορν στο Κύπελλο, αφού παρότι αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία (για λίγο ακόμα) έχει καταφέρει να βρεθεί στα προημιτελικά. Απέκλεισε την Ίνγκολσταντ με 1-0 στον προηγούμενο γύρο. Οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημά της και η άνοδος πολύ δύσκολα θα χαθεί. Στην έδρα της Σόνενχοφ έμεινε στο 1-1, αλλά κρίνεται θετικό σε γενικές γραμμές. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία εντός. Μόνο μία ήττα σε 21 αγώνες στο σπίτι της. Προσεκτική στα μετόπισθεν. Φροντίζει να μην εκτεθεί αρχικά. Το ίδιο θα κάνει κι απόψε. Είναι αναμφίβολα το ματς της χρονιάς για την ίδια. Η Μπάγερν μόνο αν την υποτιμήσει θα την πατήσει απόψε. Έχει μπει ακόμα πιο αγριεμένη μετά τη διακοπή σαρώνοντας τα πάντα στον διάβα της. Νίκη στο ρελαντί με 2-0 επί της Μάιντζ μετά από μέτρια εμφάνιση. Δέκα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί ντέρμπι με τη Σάλκε για την Μπουντεσλίγκα. Βέβαια το πρωτάθλημα το έχει εξασφαλισμένο. Λείπουν Νόιερ, Μπόατεγκ, Τιάγκο και Μαρτίνεθ. Με 4-1-4-1 απόψε και το Λεβαντόφσκι φουνταριστό. Θα πατάνε περιοχή οι Μίλερ και Ρόμπεν. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές από τον Χάινκες, αλλά όχι πολλές. Θα αναλάβω τις ευθύνες του ρίσκου μου και θα επιλέξω το under 3,5 που ξεπερνάει τον διπλασιασμό. Περιμένω ταμπούρι από την Πάντερμπορν, αφού ξέρει πως αν βγει στο ξέφωτο θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Δες την ανάλυση του Κυπέλλου Γερμανίας και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x